ΠΑΣΟΚ: Tο κυβερνητικό στρατόπεδο κινείται με αμήχανο και αντιφατικό τρόπο

Για «αμήχανο και αντιφατικό τρόπο με τον οποίο εξακολουθεί να κινείται το κυβερνητικό στρατόπεδο», κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωση.

«Δυο ημέρες μετά την συνάντηση του Βερολίνου εντυπωσιάζει ο αμήχανος και αντιφατικός τρόπος, με τον οποίο εξακολουθεί να κινείται το κυβερνητικό στρατόπεδο (λόγω του ύφους της φετινής παρέλασης)», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζει:

«- Κάποιοι εξακολουθούν να μιλούν για επικείμενη ρήξη, όπως ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης ενοχλημένος προφανώς που ήταν απών.

– κάποιοι επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια για τον περιβόητο κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που πάει από εβδομάδα σε βδομάδα ένα μήνα τώρα  χωρίς τσιμουδιά για δημοσιονομικούς στόχους και χρέος.

PASOK_logo_2012.svg

– κάποια αναγορεύουν – και ορθά – σε μείζον ζήτημα την ρευστότητα του δημοσίου, αλλά κατάλαβαν τώρα ότι τους πήραν και τα 11 δις του ΤΧΣ μέσα από τα χέρια στις 20.2, οπότε παρακαλούν τώρα να πάρουν πίσω το 1,2 από αυτά για  σκοπούς πέραν των χρηματοπιστωτικών.

– κάποιοι στοχεύουν την ΕΚΤ και τον επικεφαλής της, που αυξάνει όμως σταθερά τον ELA, χωρίς να σκέφτονται πώς θα γίνει η απομόχλευση και χωρίς ακόμη να έχουν καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ρευστότητας του δημοσίου και ρευστότητας των τραπεζών».

«Τί νόημα όμως έχουν όλα αυτά τα μίζερα, όταν μπορούμε να χορέψουμε στο Σύνταγμα και αντί για την αγανάκτηση να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

www.enikos.gr