Μύρωνας Στρατής: "Θέλω να γίνω μπαμπάς και μάλιστα σύντομα!"

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς στη μουσική, ο Μύρωνας Στρατής, μιλά στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Πάνο Γιαννακόπουλο για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη, τη μουσική και την επιθυμία που έχει να γίνει πατέρας…

Η χαρά της κάθε μητέρας είναι να δει τον γιο της γαμπρό.
«Ορόσημο είναι το παιδί. Όχι ο γάμος. Ο γάμος είναι μόνο ένα ωραίο πάρτι. Θέλω να γίνω μπαμπάς, ελπίζω μάλιστα και σύντομα»

Θα ήταν η Μαίρη ιδανική μαμά για τα παιδιά σας;
«Ιδανική μαμά είναι εκείνη όπου αγαπάει τα παιδιά της και τον άντρα της και έχει μια όμορφη οικογένεια. Οπότε ναι, η Μαίρη θα ήταν ιδανική μητέρα».

Ο έρωτας ξεφουσκώνει;
«Οι σχέσεις μεταμορφώνονται. Μπορεί το αρχικό συναίσθημα να υποχωρήσει, που «κουτουλάς» με τον άλλο από έρωτα, αλλά δημιουργείται κάτι σημαντικότερο και πιο βαθύ. Στο μυαλό μου υπάρχει ισορροπία μεταξύ έρωτα και αγάπης».

Το φλερτ υπάρχει ακόμα και τώρα;
«Το να σε κοιτάξουν, να κοιτάξεις και να χαμογελάσεις, είναι υγιές. Δεν το θεωρώ απιστία. Απιστία είναι να προχωρήσεις παραπέρα».

Τι δεν θα συγχωρούσατε ποτέ στη Μαίρη;
«Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Παλαιότερα θα ήμουν κάθετος με την απιστία. Μεγαλώνοντας, αισθάνομαι ότι αλλάζω μέχρι και σε αυτό. Συγχωρώ πολλά πράγματα στους ανθρώπους. Καταλαβαίνω ότι υπό πίεση οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κάτι. Είναι κρίμα να διαλύσεις κάτι ωραίο».
Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ Weekly