Ινδιάνικο ωροσκόπιο: Εσύ σε ποιο ζώδιο του ανήκεις;

11 Ιανουαρίου 2014 | 22:35248

α-
α+

Ινδιάνικο ωροσκόπιο: Εσύ σε ποιο ζώδιο του ανήκεις;


Αν ανήκεις στο ζώδιο του Λύκου, μπορεί πολλές φορές να δίνεις την αίσθηση ότι έχεις στραμμένη την προσοχή σου σε κάτι που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι, όπως το άγριο αυτό πλάσμα με τις τόσο οξυμένες αισθήσεις. Πραγματικά, έχεις τόσο στενή επαφή με το πνευματικό, διαισθητικό κομμάτι της ύπαρξής σου, που είναι σαν να είσαι μοιρασμένος ανάμεσα σε αυτό τον κόσμο και την πεζή υλική πραγματικότητα. Και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να καταφέρεις: να μην αποφεύγεις τα κοινότοπα, δύσκολα και πολλές φορές απειλητικά θέματα της καθημερινής ζωής. Είσαι άνθρωπος τρυφερός, καλόβολος, ευαίσθητος, με υψηλό βαθμό συμπόνιας και κατανόησης προς τους άλλους. Χρειάζεται όμως να έχεις πιο πρακτικό πνεύμα και να δείχνεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, όταν πρέπει.

Αν είσαι Ελάφι στο ινδιάνικο ωροσκόπιο, έχεις πολλά στοιχεία από αυτό το χαριτωμένο πλάσμα. Όπως εκείνο, βρίσκεσαι διαρκώς σε επιφυλακή, με τεταμένη την προσοχή, ώστε να πιάσεις όλα τα ερεθίσματα από τον έξω κόσμο. Και σαν ελάφι, είσαι έτοιμος να τρέξεις μακριά, αν δεις κάποιον να πλησιάζει ύποπτα. Για σένα, το σημαντικότερο στοίχημα στη ζωή είναι να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις μέσα στο μυαλό σου το μπερδεμένο κουβάρι του κόσμου, με όλες αυτές τις ιδέες, τις αντιλήψεις, τις εμπειρίες που σου προσφέρει. Και μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα, χάνεις την επαφή με τα συναισθήματά σου. Έτσι, πρέπει να αφήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους να γίνουν ο «μπούσουλας» για να βρεις τον εαυτό σου.

Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι το Κοράκι (όλοι οι Ζυγοί) και η Ενυδρίδα (Υδροχόοι γεννημένοι μέχρι 18 Φεβρουαρίου)


Τα ζώδια με τα οποία ταιριάζεις περισσότερο στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είναι το Γεράκι (οι Κριοί που γεννήθηκαν μέχρι 19 Απριλίου) και ο Σολομός (Καρκίνοι που γεννήθηκαν 22 Ιουλίου και Λέοντες γεννημένοι μέχρι 21 Αυγούστου).

Πηγή: ourlife.gr

<!–

–>

Πηγή madata.gr